onsdag 30 januari 2008

Jag har handarbetat!!

Jag har stickat lite.... Första bilden till vänster är ett par sockar till mig. Till höger ett par benvärmare till min svärmor, dom gjorde jag när hon var här och hälsade på, hon ville ha ett par.

Ett par sockar till min dotter, har även gjort med långa skaft likadana men glömde ta kort på dom...

En kofta till mig själv, det saknas bara knappar... Måste ta mig till en affär där knappar säljs...

En närbild på nedre delen av en arm på koftan.

Tovade tofflor har det blivit några, glömde ta kort på tre svarta, ett par mörkbruna och ett par gammelrosa. Så här ser tofflorna ut innan jag har tvättat dom i maskinen.

Och så här ser dom ut när dom är färdiga.... Dessa tofflor ska till Gällivare till en kompis där.

Och dessa ska till en annan kompis i Porjus.

Ett par sockar till min mans barnbarn, Dom är roliga att sticka då det går ganska fort att göra dom.

Ett par sockar i lovvikka som en kompis beställt till sin man, storlek 47! Måste nog göra ett par i lovvikka till mig också, dom blev inte alls dum.Skönt när man fryser om fötterna som jag.

tisdag 29 januari 2008

Några kort har blivit gjorda....

Lite inspiration har infunnit sig och jag har gjort några kort. Det är snart Alla Hjärtans Dag, tänkte jag kunde göra några sådana kort... Denna Filur stämpel tycker jag är underbar. Han ser bara så lycklig ut!



Denna stämpel med skylten fick jag av min dotter, den är också så söt tycker jag.



Detta kort gjorde jag på beställning. Beställaren ville ha ett enkelt tack kort för att ge till personal på ett äldreboende.

lördag 12 januari 2008

Sonen har blivit vuxen...

Min son fyller 20 år!! Hur har det gått till?? Det var ju inte så länge sedan som han sprang omkring och lekte räddaren i nöden... Åren går så fort och helt plötsligt fyller han 20 år.... Och vad hittar man på till en som fyller 20 som inte önskar sig något? Pengar känns så opersonligt och tråkigt att ge tycker jag. Men det kanske är det som dom behöver mest förstås.... Jag får klura på något bra... I alla fall så tänker jag åka till honom och krama om honom. Äta något gott och bara umgås med en 20 åring...

måndag 7 januari 2008

En lyckad 40 års kväll

Min vän Helen fyllde 40 år i söndags, jag och en annan vän tog med henne ut och åt på lördagskvällen. Det blev en riktigt trevlig kväll på en trevlig pub med god mat och dryck. Där fick hon en present och detta kort medan vi väntade på maten. Efter många timmar med skratt gick vi vidare till ett annat ställe där det var dans på två dansgolv och möjlighet till att sjunga karaoke. Där avslutade vi den trevliga kvällen. Vi kom överrens om att det inte ska dröja lika länge till nästa gång...

torsdag 3 januari 2008

Två Lo´n

Jag har gjort en tavla till min mans syster som föreställer hennes son och barnbarn. Jag ramade in den och hon ska få den som en julklapp:



När jag jobbade helg sist var det cyberpyssel på pysselforumet. det lyckas alltid infalla när jag jobbar helg... Dessa kort är tagna på mig och min man för nåt år sedan när vi var bortbjudna på middag vid havet. Först ett dopp i havet och sedan middag nere vid vattnet...

Två nya kort....

Gott slut och gott nytt år på er alla!! Nu har jag papperspysslat lite.... Inspirationen har inte riktigt varit med, kan det kanske bero på att jag har jobbat hela jul- och nyårshelgen?! Två beställningskort har det blivit: